Retourneren

Bij verzonden producten heeft u veertien dagen bedenktijd om ze te retourneren, mits deze niet gemonteerd/gebruikt zijn en de labels nog bevatten. De verzendkosten worden in geval van retour niet terugbetaald. Terugzendkosten zijn voor de koper.

Gebruikte producten zijn door ons gecontroleerd en zullen na het ontvangen van een bestelling nog een keer gecontroleerd worden. Maar de klant moet, indien in winkel, zich wel houden aan zijn onderzoeksplicht. Dat houdt in dat de koper de producten controlerend gekocht heeft. Maar in overleg kan retourneren mogelijk zijn. Dit geldt ook voor nieuwe producten die in winkel zijn gekocht.

Nieuwe banden en/of velgen kunnen niet geretourneerd worden, aangezien deze door ons gemonteerd worden, waardoor retourbeleid vervalt. 

Annuleren

Het annuleren van een bestelling die nieuwe banden en/of velgen bevat, dient twee dagen vóór de door-u-geplande afspraak bij ons vermeld te worden. Bij een late vermelding, kunnen wij € 25,- per band/velg administratiekosten vragen, indien u de bestelling alsnog wilt annuleren.

Het annuleren van een bestelling kan via 06 39 78 18 16 (Whatsapp – snelste manier)